søndag 21. oktober 2012

Velkommen igjen!

Jeg startet jo denne bloggen får en god stund siden men har nå bestemt meg får å starte litt på nytt, de gamle innleggende blir slettet å vill bli erstattet med nye, idèfylte og kreative innlegg som dere forhåpentligvis vill finne spennende :)

Jeg kan jo fortelle litt om meg selv får dere som ikke kjenner meg.
Jeg heter Sandra, er 25 år og er for tiden bosatt i Trondheim med min flotte mann, her bor vi i det vi kaller "hulen" vår. En søt, men veldig liten leilighet på knappe 45-50kvm. Jeg kommer egentlig fra landet lengre nord i Trøndelag å lengter veldig etter å komme "hjem". Så nå er vi på utkikk etter et hus der å målet er å flytte før jul. Jeg blogger stort sett om interiør, vårt liv og drømmer.

Å vi har kansje vært så heldige å fått et, en sjarmerende vakkert hus, med flott hage og ikke minst det er landlig, så dette flytte/opppussings prosjektet vill være en stor del av den daglige bloggingen :)
Det er svigerinnen til min beste vennine som bor der nå, så kan ikke vise dere så mange bilder innendørs siden det er hennes private hjem, men slenger med utendørs og 2 fra kjøkkenet :)

Vi krysser fingre å tær får at dette blir vårt hjem før jul :)
Jeg har så mange idèer jeg må få ut, har møblert hvert eneste rom i hodet mitt allerede å det kribler etter bare å få begynne.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar